A III. Biatorbágyi Fotópályázat díjátadó és kiállításmegnyitó

Bia3 boritoMindenki, aki ott volt, meggyőződhetett, a III. Biatorbágyi Fotópályázat sikeresen zárult. A díjátadó kiállítás megnyitóján népes társaság jött össze, nem csak a díjazottak, de olyan vendégek is jelen voltak – néhánnyal még beszélgettem is –, akiket a kiállított képek vonzottak be a rendezvény helyszínére.

A pályázat kiírója és lebonyolítója a Biatorbágyi Fotóklub Egyesület munkáját Tarjáni István, a város polgármestere nyitóbeszédében azzal is elismerte, hogy ez a pályázat beépült a település programjába, ami erkölcsi és anyagi támogatást is jelent.

A önkormányzat támogatásával napvilágot látott az első három pályázati évet bemutató, 80 oldalas katalógus.

Budapest fedA kiállításra kiválasztott fotók igazolják a kiemelkedő színvonalat, a díjazott képek plusz értéket adnak ehhez. (A pályázat eredménye.

A rendezvényen jelentette be a klub elnöke, hogy megjelent az elmúlt évek fővárosi fotózásaiból egy igen színvonalas háromnyelvű album Csodálatos Budapest címmel, melyben főként a Biatorbágyi Fotóklub tagjainak fotói láthatók. Ugyanígy megjelent a klubtagok lepkefotóiból összeállított 2015 évi, 53 lapos asztali naptár is.

Nagy ováció közepette elhangzott, hogy a Biatorbágy Fotóklub nyerte az idei Pannónia Diaszalont.

lepkék asztali 2015A megnyitóbeszédek és a díjátadás után kellemes beszélgetésekkel telt az idő, jó volt régi fotós barátokkal, ismerősökkel is találkozni.

Az eddigi három biatorbágyi fotópályázat közül ez volt a legsikeresebb, a következőnek még jobban kell sikerülnie! Gratulálunk minden résztvevőnek, díjazottnak és kiállítónak.

A Biatorbágyi Körkép beszámolója a III. Biatorbágy Fotópályázatról.