Műterem avató a halloween partján

halloween2014 3 imre levente demonsA bohókás meghívó láttán elsőre nem voltam biztos, hogy ez most komoly, de a végén ígéretes program szerepelt: test- és fényfestés.


Gyula új főhadiszállása majdnem tökéletes: a földszinten egy hangulatos lakás, az emeleten műterem. A munkábajárás nem sok időt visz el, viszont így éjjel nappal dolgozhat...


A meghívó szerint megjelenés fehér vagy fekete ill. narancssárga v. lila öltözékben. Hölgyek: estélyi vagy bármilyen jelmez. Féfiak: frakk vagy bármilyen jelmez. A többségünk a hétköznapi öltözékre kisértetiesen emlékeztető jelmezt választott, de Csilla és Robi kifestve érkezett, Lajos báli zakót öltött, István is hozott egy jelmezt :-)


A fotóklubból ott volt Bálint Róbert, Bartha Csilla, Elekes István, Gede Károly, Gyapjas Ferenc, Imre Levente, Kígyós Lajos, Stark Zoltán, Szécsényi Zsuzsa, egy köszöntés erejéig beugrott Horváth Imre is. A földszinten is zajlott az élet, Gyula klubon kívüli barátai múlatták az időt.


Házigazdánk minden érkezőnek személyesen készített koktélt: az urak ZomBika és MúmiaFrancez, míg a hölgyek Arcpír és Botox közül választhattak. Hozzávalók: alma, körte, szőlő, avokadó, papaya, gyömbér, zeller, sárgarépa, cékla, narancs, grapefruit, mandarin, stb. Ez utóbbit én is felimsertem :-) Mindehhez zsíroskenyér s hagyma szolgáltatta az alapozást.


A két-három akt helyett Robi és Andi ültek modellt. Első körben fényfestéssel próbálkoztunk, hátteret, illetve profilt rajzolva Robi arcára, majd 180 fokos fordulat után kapott egy vakut is. Aki még nem próbálta, ezek a fotók hosszú záridővel készülnek, hogy legyen idő a világításra, és az egyéb machinációkra. Andinál már rendszervakuval villantgattunk oldalról és szemből, plusz a végén két három pozícióban megvilágítva az arcot, majd Levus is bedobta magát és igazi halloween hangulatú fotók készültek. Andi eleinte szabadkozott, hogy nem tud elég riadt lenni, de megmutattuk az addig készült fotókat, és már nem kellett megjátszania magát... :-)

A végén belekostoltunk a partin megjelent tortákba is...

halloween2014 1 gyapjas ferenc janus  halloween2014 2 gyapjas ferenc-1851  halloween2014 2 gyapjas ferenc-1852

halloween2014 3 elekes karoly img 8295  halloween2014 4 imre levente masquerade  halloween2014 4 imre levente universum

halloween2014 5 gyapjas ferenc polip  halloween2014 9 gede karoly dsc06839ahalloween2014 9 gede karoly dsc06873a

halloween2014 9 gede karoly dsc06850halloween2014 9 gede karoly dsc06903