2018 utolsó klubnapja

2018 evzaro 01December 12-én tartottuk a 2018. év utolsó klubnapját. Az estét klubtársaink idei legsikeresebb képeinek vetítésével indítottuk, majd összegeztük az évet. Niksz Gyula klubelnök köszönetet mondott mindenkinek, aki valamilyen módon hozzátett a klub életéhez, rendszeresen részt vett a klub programjain, azaz számíthatunk rá. Megnézhettünk egy filmet is, mely a klub ez évi rendezvényeit, eseményeit és tevékenységeit mutatta be. Az ilyen összefoglalókat nézve szembesülünk vele, mennyire klassz csapat vagyunk! Persze aki aktív klubtag, ezt eddig is tudta… Jó egy ilyen fantasztikus társaság tagja lenni!


Az ünnepség kötetlen beszélgetéssel és az étkek elfogyasztásával folytatódott. Fotóztunk is… egymást, elvégre ez egy fotóklub. A klub női tagjairól külön képek készültek, aztán persze csoportkép is. A BFE ezúton is boldog ünnepeket kíván mindenkinek!

"Bár az utolsó pillanatban dőlt el, hogy ott tudok-e lenni és az ott létem betegség miatt így is kockázatos volt, de bevállaltam. Nem akartam lemaradni erről a rendezvényről. Ki akarna kimaradni az év utolsó klubnapjáról???" (Gábos Orsolya)

2018 evzaro 022018 evzaro 03