Gábos Orsolya - Első Lépések

gabos orsolya tnEzt a kiállítást július végén álmodtam meg,amikor elhatároztam,hogy az augusztusi fizetésem erre fogom költeni. Kb 5 helyre írtam,de mind visszautasítottak. Már majdnem feladtam,amikor a könyvtár válaszolt,hogy nagy örömmel adnak nekem lehetőséget ennek megrendezésére. Azóta próbálom úgy igazgatni a dolgokat,hogy minden tökéletes legyen,de persze titkon tudom,hogy soha semmi sem tökéletes. A kiállításon a fotóim mellet szerepelni fog több versem és egy pasztel rajzom is. Nem ismerek lehetetlent és talán ez a tulajdonságom is hozzá járult ahhoz,hogy ez létre tudjon jönni.

Megynitó időpontja: 2018 október 19 (péntek) 17 óra
Helyszín: Nagy Károly Városi Könyvtár
Bicske,Kisfaludy u. 29.

Megtekinthető:október 19-november 16

MILC revolution - Kigyós Lajos beszámolója

milc tn

Dr. Varanka Zsolt előadása BFE klubnapon 2018. október 2-án.
Az előadás fő témái: A MILC régebben és most, vagy DSLR.
- Piaci körkép, ipari trend, professzionális elvárások.
- Az én utam - miért?
- Saját tapasztalatok (tájkép, portré, esemény).
- Hogyan tovább?

Bővebben: MILC revolution - Kigyós Lajos beszámolója

Bajkál Projekt

Egy kalandos utazást tettünk páran a klubból Szibériába, a befagyott Bajkál tóra.

A Bajkál tó a világ legnagyobb édesvízű tava, hossza 635 km és a legnagyobb mélysége 1642 m. Télen akár 1,5 m mélyen is befagy. Régebben előfordult, hogy a transszibériai expressz is ezen közlekedett télen. Mi csak egy UAZ-zal hajtottunk rá, hogy minél több arcát tudjuk megmutatni.

10 napon keresztül fényképeztünk éjjel-nappal, a néha –20 celsius fok alatti hőmérsékletben. Kalandunkról készítettünk egy filmet, amiben bemutatjuk azt a csodás jeges világot, amivel ott találkoztunk. Megmutatjuk a fényképek készítésének kulisszatitkait.

Ennek a filmnek a beharangozóját láthatjátok most.

Bajkal projekt

Kiállítás: 5 éves a fotóklub

5evÖtéves a Biatorbágyi Fotóklub. 2009 decemberében közel harminc érdeklődővel indult el a fotóklub tevékenysége. A résztvevők kinyilvánították, hogy egyesületté kívánnak alakulni.

Felvételt nyertünk a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségébe. Együttműködési megállapodást kötöttünk a Pannónia Fotóművészeti Fórummal. Az elmúlt öt évben kisebb, nagyobb sikereket értünk el.

2012-ben a 29. Mafosz Szalonon a teljes kollekció összpontszáma szerint az induló 64 magyar fotóklub közül az első, a szalonra bejutott képek alapján a második helyen végeztünk.

Bővebben: Kiállítás: 5 éves a fotóklub

Szécsényi Zsuzsa kiállítása

KFK Toszkana meghivoSzécsényi Zsuzsa kiállítása a Szabó Ervin Könyvtár Karinthy Frigyes Könyvtárában
(Budapest, Karinthy Frigyes u. 11.)

Megtekinthető: 2015. május 10-éig.