BIATORBÁGY FOTÓPÁLYÁZAT

Bia5bia4 katalogus-1Bia3 boritoVan egy jó képed, amelyik Biatorbágyon készült?
Szoktál fotózni itthon, vagy a település testvérvárosaiban? Időnként megörökíted a város épített örökségét, történelmi helyeit, a biatorbágyiak mindennapjait és ünnepeit, az itt élők és az ide dolgozni járók napi munkáját, a gyönyörű természeti környezetet, a várost övező tájakat?

Ha igen, itt az alkalom, hogy megmutasd a világnak. Dolgozd fel, méretezd be és küldd el a 150 ezer Ft összdíjazású VII. BIATORBÁGY FOTÓPÁLYÁZATra!

A pályázni kívánók a Biatorbágyi Fotóklub honlapján tájékozódhatnak a részletekről, ahol a felkészülésüket segítő további információkat is találhatnak.

A rövidített kiírás: A Biatorbágyi Fotóklub Egyesület nemzetközi fotópályázatot hirdet Biatorbágy címmel, három kategóriában.
Kategóriánként egy szerzőtől legfeljebb négy (4) fotó nevezhető be, sRGB színmódban. A képek hosszabbik oldala 2500 pixel. A fájlok maximális mérete 3 Mbyte lehet. Feltöltési határidő: 2018. szeptember 1–25.
Kategóriák:
A.: Kötetlen (színes),
B.: Kötetlen (monokróm),
B.: Biatorbágy (színes vagy monokróm).
Nevezési díj: pályázónként: 2000 Ft.
A legjobb alkotó: 50 ezer Ft készpénz és MAFOSZ- plakett jutalomban részesül, további díjakról és a részletekről: a VII. Biatorbágy fotópályázat részletes pályázati kiírása

varoskonyvcimlapA felkészülést segítheti a Biatorbágy Fotópályázat I-III., IV. és V. VI. katalógusa, a Biatorbágy Kultúrájáért Alapítvány kiadásában megjelent Biatorbágyi körkép című fotóalbum, vagy a Biatorbágy város 1192–1966–2007 című könyv, illetve más biatorbágyi kiadványok és biatorbágyi honlapok.

korkepA fotópályázaton részt vehet bárki: aki helyben él, vagy járt már Biatorbágyon az elmúlt években, netán most fogja felkeresni, hogy megismerje, s közben magába szívja e Budapest közeli, több mint nyolcszáz éves település atmoszféráját, üde levegőjét, s képein magával vigye Biatorbágy csodálatos látványát.

A Biatorbágyi Fotóklub a pályázat anyagából kiállítást rendez, melyet novemberre tervez, a pályázati képek beadását szeptemberre. A részletes pályázati kiírást közzéteszi a Mafosz Fotósélet hírlevelében éppúgy, mint a klub honlapján: www.biatorbagyifotoklub.hu

A fotópályázatot támogatja Biatorbágy Város Önkormányzata, MAFOSZ, a biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központ (Faluház) és a Biatorbágy Kultúrájáért Alapítvány.